האם לקיים טיול סוף שנה למרות המצב

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 02/07/14 17:13 ד בתמוז התשעד

שאלה

שלום וברכה,

אנחנו תלמידות כיתה י"ב תכננו לסיים את השנה בטיול חוויתי של סוף שבוע ובסופו שבת עם ההורים.

בעקבות המצב חטיפת הנערים אחינו הקדושים ורציחתם עלו בקרב הבנות הרבה לבטים בעניין קיומו של הטיול.

מצד אחד זהו טיול חשוב מבחינת סיום של 6 שנים וכן צריך אולי להמשיך קדימה ולא לתת למרצחים את הסיפוק שהצליחו לעצור את חיינו..

מצד שני הלב מתקשה לקחת חלק בטיול חוויתי בכזה מצב. ישנן הצעות שונות להכניס לימוד ותפילה בטיול אך זה לא תמיד מספק אותנו.. מצד אחר יש מחשבה שאולי עדיף לצאת לטיול ביחד כל הבנות, להתחזק גם במסגרת כזו מאשר לשבת כל אחת בביתה ולבכות...

נשמח לתשובה כמה שיותר מוקדם

תודה רבה ובשורות טובות

שמינית

תשובה

בתקשורת מובא שמשפחת שער הפצירה בחבריו של גלעד שלא יבלטו את הטילים בחופש.
כמו כן אני מסכים שאם תשלבו בטיול תכנים כפי שכתבתם ותהיו ביחד זה יועיל ויחזק אתכן.

שלא נדע עוד צער.