ביטול חתונה בגלל מקום מגורים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 20/06/14 05:05 כב בסיון התשעד

שאלה

אני שוקלת לבטל חתונה כי אנחנו לא מצליחים להגיע לפשרה. לשנינו זה פרק ב, בעלי תשובה.

מבחינתי , במקום הנוכחי בו הכרנו ורקמנו קשר , לי יש בית פרנסה ילדים וגם האבא של הילדים באיזור. הוא הודיע מהיום הראשון שהכרנו שיש לו תוכניות לעזוב את המקום הנוכחי , אין לו בית או פרנסה קבועה ומוכן לעזוב את הילדים שלו ללכת למקום חדש ששם באמת יש יותר פרנסה בשבילו.

השיקול העיקרי שלי ואולי היחידי זה הילדים שלי שלא יוכלו לעבור למקום אחר .

אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני מסתדרים מאוד, אני מרגישה שהוא ממש החצי שלי.

הוא לא מוכן להשאר כאן ולחכות כמה שנים עד שהילדים שלי יגדלו.

זאת סיבה לוותר על אהבה וזוגיות נכונה וחתונה?

תשובה

שלום לך

ברור שכאמא לילדים מקום המגורים שלהם והקרבה לאבא שלהם זה הדבר החשוב ביותר.

אלא שיש עוד כמה פתרונות בינים.

בנוסף לכך צריך לזכור שנישואין שניים כאשר לאחד הצדדים יש ילדים מתחת לגיל 22- צריכה הכנה והדרכה מיוחדת.

את מוזמנת להתקשר ולהתיעץ 098987548

בהצלחה דוד לוי