האם להמשיך?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/06/14 02:54 יח בסיון התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב:)

אז ככה אני בת 24 ונמצאת בזוגיות שנה פלוס.. לבן- זוג שלי באמת יש כמעט את כל המידות שחפשתי, לא מדבר לשון הרע, נתינה, רגיש אליי וכו' אך בהתחלה הוא היה עובד עליי על כל מיני דברים, ואף שיקר לי על שני דברים.. ומבחינתו זה נבע מהרצון להרשים אך אני רואה את זה כחוסר כנות לא משנה מה. עד היום קשה לי לחלוטין לסמוך עליו ונמצאת בדילמה קשה האם להמשיך או לא.. אני מאוד אוהבת אותו אבל מפחדת להיפגע, והרבה דברים אני לא בטוחה שאם נכונים, בגלל הפחד והחשש.. אשמח מאוד להכוונה.. אני נמצאת בתסכל רב..

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

תבדקי היטב את הנקודה שהעלת על ידי חברים שלו, האם גם הם הרגישו בכך, או שמא זה לא מאפיין שלו.

פדויי ד' ישובון
שבת שלום
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון