צניעות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/05/14 14:15 כט באייר התשעד

שאלה

צריך לשמור על צניעות כל הזמן. בין אם אתה בחוץ בין אם אתה בבית כי הרי ה' רואה אותך. לא? אז אני לא יכולה להסתובב אם חולצה קצרה ומכנסיים בבית, עכשיו שהימים מאד חמים..? והאם מותר להתפלל ולברך כשאת לא בלבוש צנוע?( כמובן כאשר אני בביתי.. :) )

תודה רבה!!

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

בבית כשאין מי שרואה מותר להסתובב בחולצה ומכנסיים קצרות, אבל לא בזמן תפילה שאז צריך להיות לבוש מכובד. איסור יש בתנאים נוספים.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון