בשר כתר הבשר

חדשות כיפה רבני כושרות 15/05/14 08:27 טו באייר התשעד

שאלה

בעקבות המלצתכם לקנות מינימום בשר חלק הרבנות הראשית לישראל, רציתי לברר לגבי בשר של חברת כתר הבשר בהשגחת הרבנות מעלות חלק נאמר לי שאומנם זה רבנות מעלות אבל זה בשר יבוא של הרבנות הראשית ובמפעל כתר הבשר רק אורזים את הבשר האם אני יכול לסמוך על זה ולהחשיב בשר זה

כרמת כשרות של הרבנות הראשית חלק

תודה רבה

תשובה

יש הרבה מאד חברות בארץ ש"אורזים" בשר. אבל בדרך כלל הם לא רק אורזים אלא שהם גם "מעבדים". כלומר: הם מוסיפים חומרי גלם שונים לתוך הבשר. ולכן יש לשאול את משגיח גם על טיב רמת הכשרות של חומרי הגלם הנוספים שיש בבשר כי יתכן שרמת הכשרות של הבשר מתאים לכם אבל החומרי גלם הנוספים אינם עומדים ברמת הכשרות בקבעתם לעצמכם.