בשר וחלב

חדשות כיפה רבני כושרות 14/05/14 09:34 יד באייר התשעד

שאלה

פשטידה פרווה שנאפתה בתנור בשרי לא בן יומו בתבנית פיירקס בשרית לא בת יומה. לאחר יומיים חוממה בטעות בתנור חלבי בן יומו (בתוך אותה תבנית בשרית). מה דין הפשטידה ומה דין התבנית הבשרית? תודה

תשובה

אין לנו מספיק מידע כדי להגיע לתשובה ברורה. זה תלוי האם המאכל החלבי שבישלו בתנור באותו יום היה יבש או שהיה עם רוטב חלבי (מוקרם למשל) או שהיה יבש. וגם צריך לדעת האם התנור היה חם בין החלבי לבין הפשטידת פרווה שחיממן בתנור אחר כך. הטוב ביותר הוא להתקשר לכושרות 026569352 שלוחה 1 ותגיע לרב ישיב את שאלתך