וריקוצלה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/05/14 20:19 ד באייר התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב.ברצוני לשאול שאלה. אני נער בן 17 ויש לי וריקוצלה ואני אצטרך במוקדם או במאוחר ללכת לניתוח. רצוי שכמה שיותר מוקדם בגלל שכמה שאני יחכה כך יש יותר סיכוי שיבצר נזק. אני שמעתי שיש הרבה אנשים שסובלים מוריקוצלה והם לא צריכים את הניתוח בכלל. כי לא נוצר עוד נזק. אני מאוד מעדיף לקוות שאני לא צריך לעשות את הניתוח. ושאני יכול לוותר עליו.אבל בשביל להגיע למסקנה הזאת אני צריך לעבור בדיקת זרע.אני לא יודע מה כדי לי לעשות אני זקוק לעזרה תודה רבה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

נא לגשת למכון פוע"ה בירושלים, או מכון שלזינגר (לחפש באינטרט) שהם מתעסקים בשאלות אלו ויש להם ידי רפואי רב.

מועדים לשמחה לגאולה שלמה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון