שם לתינוקת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/05/14 13:56 ד באייר התשעד

שאלה

שלום רב, אני ובעלי אנשים מאמינים ועל כן רצינו להתייעץ בנוגע לשמות עבור התינוקת שאמורה להיוולד לנו בעזרת ה׳ בעוד כחודש. ההתלבטויות שלנו הן בין השמות הבאים: עמנו-אל, קורן, אמילי, גפן. אשמח לעצתכם ולעזרתכם. בברכה, מור.

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

עצתי לחכות עד הלידה, אי אפשר לדעת מה יקרה בעולם עד אז, כמון כן אי"ה תעברי בשלום את הלידה, אולי יהיו דברים חשובים שתרצי להודות עליהם, או שהמהפך הזה יביא אתכם להבנות שונות, ותראו בזה את המסר של הילדה שתוולד אי"ה.

יהי רצון שהלידה תעבור בשלום ובשמחה

מועדים לשמחה לגאולה שלמה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון