חבר חולה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 02/05/14 00:24 ב באייר התשעד

שאלה

שלום הרב,

יש לי חבר טוב אשר חולה לב - לאחר טיפולים הלב שלו התחזק אך אחת מתופעות הלוואי גרמו למערכת החיסונית שלו לקרוס (יכול לקחת כמה חודשים או יותר עד שיחזור לנורמה) ועליו להמעיט ביציאות מהבית ומצבו הנפשי על הפנים

איזה תפילה אני יכול להגיד או מה אני יכול לעשות כדי לעזור לו?

בתודה מראש

יוני

תשובה

בסד

שלום וברכה

תפילה היא בברכת רפאינו יש להוסיף את שם החולה ואמו. כמו כן צריך לבוא אליו לבקרו ולעודדו לחזקו מבחינה רוחנית.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי