גאולה

חדשות כיפה הרב דוד לוי 01/05/14 20:19 א באייר התשעד

שאלה

כבוד הרב שלום רב!

רציתי לדעת האם בגאולה שתבוא בעזרת ה' בקרוב תהיה טכנולוגיה ? האם יהיו מכוניות ואנטרנט? או שכולנו נחיה חזרה בטבע כמו שהאדם חי בגן עדן ויהיו חיים שדומים לחיי כפר וכו'

והאם הטכנולוגיה גורמת לירידה רוחנית ואולי היא בעצם הרסה את העולם כי רואים שכל הזמן הטכולוגיה מתקדמת וככל שהיא מתקדמת יש יותר אנשים עם חרדה ודכאון

תשובה

שלום לך

ברור שהטכנולוגיה תתגבר והעולם יהיה משוכלל יותר.

הטכנולוגיה היא כלי והשאלה מה בני האדם עושים איתו.
בשימוש נכון היא צריכה להביא יותר אושר לאדם, ואם מישהו בחרדה ובדיכאון - כהנראה שמשהו אצלו לא תקין ואין לתלות זאת בדברים אחרים כמו טכנולוגיה

בברכה דוד לוי