כשרות ויטמינים

חדשות כיפה רבני כושרות 24/04/14 22:58 כד בניסן התשעד

שאלה

בס"ד

שלום רב,

ויטמינים שנרכשו בארץ, אבל מגיעים מחו"ל ללא כיתוב כלשהו בעברית כמו ויטמין בי, ויטמין די ומגנזיום, האם מותרים בשימוש? כמו כן, שמן דגים שמגיע מנורבגיה בשם the very finest fish oil, בטעם תפוז אבל עם טעם לוואי נוראי לפי מה שכתוב באינטרנט האם מותר בשימוש?

במידה וצריך צילום של האריזות, אשמח לקבל כתובת למשלוח.

כט"ס

תשובה

את כלמוספי המזון והויטמינים האלו ניתן להשיג עם הכשר למהדרין, וכך ראוי ונכון לנהוג לכתחילה.
וחשוב לדעת שלא ניתן להכריע לגבי רמת הכשרות של מוצר ע"פ הרכיבים הכתובים על האריזה.