ירקות עלים- ברכת דויד

חדשות כיפה רבני כושרות 24/04/14 12:39 כד בניסן התשעד

שאלה

שלום רב.

רציתי לברר על ירקות עלים של חברת "ברכת דויד", אשר כותבים על האריזה כי הירקות גדלים בשיטת גוש קטיף המקורית, בגידול מיוחד למניעת חרקים.

על האריזה מופיעות חותמות של הרב אפרתי והרב אביטן (רב המועצה האזורית חוף אשקלון).

האם יש בעיה במוצר? הוא לא מופיע ברשימה שלכם.. כמו-כן, אשמח לדעת איפה רואים את הדירוג של הרבנות הראשית לירקות עלים (לא מצאתי באתר של הרבנות הראשית שום דבר על ירקות עלים).

תודה רבה!

חזקו ואמצו!

דן

תשובה

שלום

החברות המומלצות על ידנו עומדות בנהלי הרבנות הראשית ובנהלי משרד הבריאות לכמות הריסוסים.

נגד הרבנות הוגש בג"ץ ע"י חברות ירק עלים מסוימות והרבנות הפסיקה לבדוק את ירק העלים.