פול ירוק קפוא

חדשות כיפה רבני כושרות 17/04/14 18:52 יז בניסן התשעד

שאלה

ראיתי בסופר שקית של פולים ירוקים קפואים של חברת "מילוטל" מאחורי האריזה היה מצויון שזה כשר לפסח לאוכלי קטניות.נותן הכשרות היה בד"ץ "נווה-ציון" בראשות הרב שלום כהן.לפי הידוע לי בד"ץ זה היה בעבר רציני מאד ומאז הרבה שנים לא כ"כ נפגשתי בו.אני משתדל להחמיר ולצרוך רק את המומלצים של כושרות.האם ניתן לצרוך את המוצר הנ"ל ללא חשש.יש לציין שעל שאר הקפואים של אותה חברה ישנה השגחה של הרב רובין לכל ימות השנה ואילו בזה-אין את הסימון הנ"ל לכל השנה.תורדה

תשובה

הוא מוצר פשוט ולא אמור להיות שום בעיה איתו. כנראה שהרב רובין לא נותן עליו כשרות בגלל שהוא קטנית