למה כל כך רע לצדיקים וטוב לרשעים?! זה לא עושה לי חשק להתחזק..

חדשות כיפה חברים מקשיבים 02/04/14 16:48 ב בניסן התשעד

שאלה

שלום הרב!!

השאלה הזאת באמת משגעת אותי. למה בעולם יש אנשים צדיקים שבאמת עושים רק טוב בעולם ובאמת רק רע יוצא להם. יוצאים להם ילדים עם בעיות אין כסף..

לפעמיים אני באמת רוצה לעלות למעלה להתקדם ואני פשוט מפחדת שאני טיפה התחזק ואני יקבל צרות.. לא מתאים לי כ"כ לסבול..

למדנו מלא על שעכשיו רע ובעולם הבא טוב, פרוזדור וטרקלין ועוד כל מיני..

אבל זה לא עוזר.. לא מסתדר לי שאני צריכה לסבול פה כדי שיהיה טוב בעולם הבא.. למה אני לא יכולה לקיים מצוות מאהבה בלי לסבול בעוולם הזה..

ודווקא לאנשים באמת רעים טוב???

ואי אפשר להגיד: "את לא יודעת אם הם רעים" "על תשפטי אותם"

האנשים האלה ב-א-מ-ת רעים ומגיע להם הכי הרבה רע.. אבל מה קורה בסוופ?! הכל טוב להם והם חיים חיי כייפ והנאה.. אולי הנאה רגעית שלא תיהיה להם בעולם הבא.. אבל למה לצדיק לא יכול להיות את ההנאה הזאת גם פה??

תודה רבה ((;