מסננת

חדשות כיפה רבני כושרות 23/03/14 22:04 כא באדר ב'

שאלה

בס"ד

שלום,

רציתי לשאול האם מסננת 80 מ"ש מספיקה כדי לסנן תה צמחים כגון נענע וכדומה מהגינה, האם זה יעיל כמו סינון דרך צמר גפן (שעד כמה שאני יודע יעיל גם לנענע מהגינה) ומה בדבר 120 מ"ש כמו שאתם מוכרים באתר.

תודה!

תשובה

מספיק סינון ממסננת של 70 מ"ש כגון נפת קמח. אין ענין מיוחד במסננת של 120 מ"ש. אלא שהסיבה שאנו מציגים אותה למכירה היא בגלל שזה מה שמייצרים בשוק. והוא מאד נוח כי הוא מתישב בדיוק על כוס, כך שאפשר בקלות לסנן את התה לפני השתייה