נישאוי לוי לכוהנת או לגיורת מה עדיף?

חדשות כיפה הרב דוד לוי 02/07/17 19:34 ח בתמוז התשעז

שאלה

שלום לרב..

רציתי לשאול עם מי כדאי להתחתן עם כוהנת או גיורת???

כתוב בתורה לגבי איסור גויה "ולא תתחתן בם בתך לא תיתן לבנו ובתו לא תיקח לבנך כי יסיר את בנך מאחרי ועבדו אלוקים אחרים וחרה אף ה' בכם והשמידך מהר" ולגבי כוהנת שזנתה כתוב:" ובת כהן כי תחל לזנות את אביה באש תשרף" רציתי לשאול איפה יש פחות סיכון ?

אודה אם תענה לשאלתי תודה ..

תשובה

שלום לך

צריך להתחתן עם אשה יראת שמים שתסייע בך לבנות בית שבו העיקר הוא עבודת השם.

יש גירי צדק שמרומים את הבית למדרגות גבוהות של עבודת השם ובונים בית לתפארת.

יש אנשים הזקוקים למשפחה רחבה שמדקדקת במצוות ושתעודד את עבודת השם שלך.

לכן הענין הוא אישי גם מבחינתך וגם מבחינת הנבחרת לעזור לך לעבוד את השם.

לבירור נוסף אתה יכול להתקשר אלי הביתה 098987548

בברכה דוד לוי